Forum odzysk.info Strona Główna Forum odzysk.info
Nie możesz odzyskać danych? Poproś tutaj o pomoc!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z odzyskaniem danych
Autor Wiadomość
SHINGO 
Czytacz
Sicreet Servis

Wysłany: 2009-07-05, 16:54   Problem z odzyskaniem danych

Witam działam na oprogramowaniu ZAiD wersja 0.3 i do dzisiaj godz:5:35 wszystko było ok.Zarejestrowałem się na nowej stronce wszystko przebiegło zgodnie z rejestracją wszystkie dane wpisałem do tego oprogramowania a mam go na pendrive.Ku memu zdziwieniu o godz:16 dzisiaj włożyłem pendive do gniazda usb podałem hasło wszystko zgodnie z planem i niestety lista ukazała mi się pusta.Dane po włożeniu pendive pokazują że aplikacja ma rozmiar 723 KB a baza 1 KB plik w formacie PDB aplikacja data modyfikacji to 2007-11-22 godz:14:35 a baza to 2009-07-05 godz:5:34 wszystko działało bez zarzutu co mogło się pochrzanić???Będę wdzięczny za pomoc jak ten problem rozwiązać gdyż mam tam wszystkie dane do stron internetowych czyli loginy , hasła itd. a było tego 287 pozycji samo jak już wsp.zniknęło.Wcześniej robiłem export wszystkich danych co jakiś czas ale przecież nie będę robił co chwilkę jak gdzieś założę konto na jakiejś stronce i np.uzbieram dopiero 5 loginów wraz z hasłami.Jak się trochę tego uzbiera to wtedy znów zrobię export i gdy taki numer znów mi się zdarzy jak teraz to tylko wykonam import do programu danych które już były i po kłopocie.Ale problem tkwi teraz w tym że niemam ich i jak zrobić aby wszystko wróciło???Może jak wkładam pendrive do usb to jakoś gdzieś sama się kopia danych tworzy z tego programu tylko trzeba wiedzieć gdzie tego szukać???Będę wdzięczny ogromnie za pomoc zawsze gdy już wszystko zapiszę do programiku czyli strona internetowa , login , hasło itd.na końcu daję zapisz aby dane wszyskie były w programie zapisane za każdym razem tak robię gdy jakąś stronkę z danymi wpisuję.Sprawdzam w ten sposób że gdy mam już wszystko wpisane wyciągam pendrive restartuję kompa ponownie wkładam wpisuję hasło i sprawdzam czy się zapisała nowa stronka w oprogramowaniu jak trzeba i zawsze jest ok bezproblemowo.Dzisiaj sprawdzałem również pendrive u kumpla na kompie ten sam scenariusz po wpisaniu głównego hasła i otworzeniu się programu także pusto wszystko wyparowało.Będzie jakiś sposób na odzyskanie danych czy niestety mogę się z nimi pożegnać???

Odpowiedz do tematu